Blog skiklassen

jan 23

Geplaatst door: LO LS
maandag 23 januari 2017 22:22  RssIcon

Na een goede nachtrust en een stevig ontbijt zijn we meteen richting skipiste vertrokken. De eerste bochten beginnen al te lukken al ging het in begin soms met vallen en opstaan. Maar tegen het einde van de dag kon iedereen al mooi rechtop blijven staan :-)
De avond van deze eerste echte ski dag hebben we afgesloten met een leuke dans/zang quiz.

Bekijk onze foto's op : https://goo.gl/photos/bSHVtyW3mQRkUnT38

Labels:
Categorieën:

5 Reactie(s)

Reactie op: Dag 2 :

Stoere foto's! En zo'n mooie blauwe hemel met een prachtige zon!En ook nog lekker eten precies, Zaaaalig!

Door alweer juf Gerd, hihi op   maandag 23 januari 2017 22:42

Reactie op: Dag 2 :

Wat een leuke foto's! Genieten maar!

Door Bart ( papa Mathis) op   maandag 23 januari 2017 23:47

Reactie op: Dag 2 :

Prachtige foto's. We zien dat jullie het daar goed stellen en veel plezier maken.
Nog een mooie skivakantie en groetjes aan jullie allemaal en een dikke knuffel voor Mathis.

Door Oma en opa van Mathis op   dinsdag 24 januari 2017 8:32

Reactie op: Dag 2 :

Mooie fotos jullie maken wel veel plezier en dat in een supermooie omgeving en zon.Genieten maar en savonds lekker eten en dan goed slapen.Knuffels voor jullie allemaal en nog nen extra voor Milan.

Door MAMA EN PAPA EN LUNA EN DIERTJES MILAN DS op   dinsdag 24 januari 2017 8:49

Reactie op: Dag 2 :

Hallo zesdeklassers, nog niet te moe van al deze leuke activiteiten? Aan de foto's te zien nog niet (leuk dansen op de tafels)! Kan geen kwaad, als jullie terug zijn is er tijd genoeg om uit te rusten!!! Geniet er met zijn allen van en maak er nog een leuke week van. Dikke knuffels, xxxx

Door mama, papa en fleur van anouk op   dinsdag 24 januari 2017 19:21

Uw naam: