Lestijden en toezicht

De lestijden van onze school zijn de volgende:

Voormiddag:

van 08.30 tot 10.10 uur
van 10.30 tot 12.10 uur
woe tot 11.30 uur

Namiddag:

van 13.15 tot 14.05 uur
van 14.20 tot 15.20 uur

Toezicht:

Er is een wettelijk verplicht toezicht tijdens de normale aanwezigheid van de kinderen: dit is een kwartier voor het begin en een kwartier na het einde van de lessen in de voor - en namiddag en tijdens de speeltijden. Tijdens die momenten zal telkens een leerkracht toezicht houden op de aanwezige kinderen. Dit toezicht is uiteraard gratis.

Middagverblijf en drank:

Voor kinderen die tijdens de middag blijven eten op de school en voor kinderen die vóór 13.00 uur op school zijn (= voordat het wettelijk verplicht toezicht van start gaat), moet er 0,25 EUR betaald worden.

melk, chocomelk, fristi, appel-of appelsiensap:       0,50 EUR
plat en bruiswater:       0,50 EUR

De refter van de lagere school Bij de kinderen van de lagere -  EN kleuterschool worden de kosten van de drank op hun persoonlijke rekening gezet. De leerlingen mogen ook zelf drank meebrengen, maar enkel hersluitbare flesjes of drinkbussen, geen brik of blik en geen frisdranken. Dit om het afval zoveel mogelijk te beperken. We promoten het drinken van water :) .
Naargelang de aanpassingen van de leveranciers kunnen onze prijzen in de loop van het jaar ook wijzigen.

De afrekening van de toezichten, drank en andere bestellingen gebeurt per trimester  enkel en alleen met overschrijvingen.

Bij vragen of opmerkingen in verband met schoolrekeningen kan je je wenden tot het schoolsecretariaat.
Telefonisch: elke voormiddag: 03-312.08.85
Per mail: secretariaat@gbsmalle.be