Lestijden en toezicht

De lestijden van onze school zijn de volgende:

Voormiddag:

van 08.30 tot 10.10 uur
van 10.25 tot 11.40 uur

Namiddag:

lagere school:      kleuterschool:
van 13.10 tot 14.25 uur      van 13.10 tot 14.50 uur
van 14.40 tot 15.30 uur  van 15.05 tot 15.30 uur
(op vrijdag tot 15.55 uur)      (op vrijdag tot 15.55 uur)

Toezicht:

Er is een wettelijk verplicht toezicht tijdens de normale aanwezigheid van de kinderen: dit is een kwartier voor het begin en een kwartier na het einde van de lessen en tijdens de speeltijd. Tijdens die momenten zal telkens een leerkracht toezicht houden op de aanwezige kinderen.

Middagverblijf:

Voor kinderen die tijdens de middag blijven eten op de school en voor kinderen die vóór 12.55 uur op school zijn (= voordat het wettelijk verplicht toezicht van start gaat), moet er 0,25 EUR betaald worden.

melk, chocomelk, fristi, appel-of appelsiensap:       0,50 EUR
plat en bruiswater:       0,50 EUR

Kinderen van de lagere school kunnen in de refter kaarten kopen voor 10 drankjes (5.00EUR).De refter van de lagere school Bij de kinderen van de kleuterschool worden de kosten van de drank op hun persoonlijke rekening gezet. De leerlingen mogen ook zelf drank meebrengen, maar enkel hersluitbare flesjes of drinkbussen, geen brik of blik en geen frisdranken! Dit om het afval zoveel mogelijk te beperken!!! We promoten het drinken van water!
Naargelang de aanpassingen van de leveranciers kunnen onze prijzen in de loop van het jaar ook wijzigen.

De afrekening van de toezichten, drank en andere bestellingen gebeurt per trimester  enkel en alleen met overschrijvingen.

Bij vragen of opmerkingen in verband met schoolrekeningen kan je je wenden tot het schoolsecretariaat.
Telefonisch: elke voormiddag: 03-312.08.85
Per mail: secretariaat@gbsmalle.be