Oudercomité 'Hoger op'

Er bestaat in onze school een oudervereniging 'Hoger op'. Deze vereniging bestaat enkel uit ouders waarvan de kinderen naar onze school gaan en behartigt de belangen van de ouders en kinderen binnen deze school.

Het oudercomité organiseert verschillende activiteiten zoals een Sinterklaasfeest, een grootoudersfeest, schaatsen, frietjesdag, enz. Sinterklaas op school

Naast deze activiteiten proberen ze een overlegorgaan te zijn tussen enerzijds ouders-leerkrachten en anderzijds tussen school-gemeentebestuur.

Het is de bedoeling van het oudercomité om samen met de ouders, kinderen en leerkrachten van de school een (h)echte school te vormen waarin iedereen zich "thuis" kan voelen.

Daarom durven we ook hopen op en vragen naar medewerkers. Iedereen is van harte welkom, hoe klein je bijdrage ook mag zijn, want het spreekwoord "vele handen maken licht werk" komt hier zeker tot zijn recht.

Met dit oudercomité kunnen en willen we bouwen aan een toekomst voor onze school!
Laat het ons weten als je graag lid wil worden van het oudercomité.