Recente nieuwtjes:

Bed opdekken ....
De kinderen van onze school hebben het best wel druk. Om de beurt moeten ze ervoor zorgen dat de Sint zijn bed wordt opgedekt ...... dat in de zorgklas staat. Best wel spannend als je weet dat de Sint wel eens iets durft te vergeten: zijn sokken, zijn knuffel, zijn slaapmuts, ..... en dat die uiteindelijk wel terug bij hem moeten geraken. Gelukkig weten de juffen en de kinderen hier wel raad mee!
lees verder »
GROOTOUDERSFEEST !
Op 22 november nodigen we alle grootouders van onze kleuters uit op het grootoudersfeest! De kleuters gaan hen die dag trakteren op een spetterende show: Met De Horizon de wereld rond!
Gezonde drukte in de kleuterschool deze week.
Deze week (9/10) staat er heel wat op het programma: beleven vh thema KABOUTERS, kastanjes gaan rapen op woe in de tuin bij de barones haar kasteel, muzische voormiddag op do welke klasdoorbrekend is en als kers op de taart trekken we vrijdag naar de echte kabouters in Kasterlee! 'n Toffe week wordt dat!

Onze klasjes

• GK - De eerste week in het groeiklasje
  • GK - Dozenpret = dolle pret!
  • GK - Kliederen met vingerverf!
  • GK - Bladeren opruimen!
  • GK - Kastanjes rapen bij het kasteel
  • GK - Vrije spel-momenten