Recente nieuwtjes:

LAUREAAT 2017-2018
Een label dat wij voortaan als school mogen 'dragen'. Waarom? Omdat we goed bezig zijn op vlak van het sportaanbod tijdens de lessen lichamelijke opvoeding, beweging op de speelplaatsen en ons steentje bijdragen op vlak van gezondheid: water als drank op school promoten en snoepjes achterwege laten voor thuis. Dit label werd uitgereikt door MOEV (het vroegere SVS: stichting Vlaamse schoolsport). Moev staat voor Motivatie - Ondersteuning - Expertise en Vernieuwing, om uiteindelijk te komen tot een goed en degelijk activerend aanbod op school. Conclusie kort en bondig: WIJ ZIJN ZEKER AL GOED BEZIG!
lees verder »
NIEUW: huiswerkbegeleiding op school.
Vanaf september 2018 start er voor al onze kinderen van de lagere school huiswerkbegeleiding binnen de klas, binnen de schooluren. Zo kunnen er eventueel nog extra richtlijnen gegeven worden door de klasjuf en vragen gesteld worden door de kinderen.
Lilse bergen: here we come! (sportdag lagere school)
Op donderdag 28 juni zal het een vrolijke, sportieve en zonnige afsluiter worden voor alle kinderen van onze lagere school. Zij trekken naar het domein 'Lilse bergen' en laten zich van hun sportiefste kant zien!

Onze klasjes

• GK - Werken rond het boek: Nieuwe laarzen
  • GK - Thema boerderij
  • GK - Slakjes op bezoek in de klas!
  • GK - De eerste week in het groeiklasje
  • GK - Dozenpret = dolle pret!
  • GK - Kliederen met vingerverf!
  • GK - Bladeren opruimen!
  • GK - Kastanjes rapen bij het kasteel
  • GK - Vrije spel-momenten
  • GK - Start van de fluo-actie
  • GK - Frietjesdag
  • GK - Thema Kleuren
  • GK - Thema Bumba
  • GK - Sinterklaas !
  • Recente foto's

• sfeerfoto's van het 3de leerjaar !
    • Laureaat 2017-2018 !!!
    • GK - Slakjes op bezoek in de klas!