Recente nieuwtjes:

Gezonde drukte in de kleuterschool deze week.
Deze week (9/10) staat er heel wat op het programma: beleven vh thema KABOUTERS, kastanjes gaan rapen op woe in de tuin bij de barones haar kasteel, muzische voormiddag op do welke klasdoorbrekend is en als kers op de taart trekken we vrijdag naar de echte kabouters in Kasterlee! 'n Toffe week wordt dat!
Heksentocht op 21 oktober 2017.
Griezelen? Dolle pret? Sfeervolle Halloween wandeling in bos, school en omgeving? Spannend verhaal? Bij ons kan dat allemaal. Kom naar de heksentocht van, in en rond onze school. Kaarten in voorverkoop aan €5 op ons secretariaat, de avond zelf betaal je €6. Groepen kunnen zich inschrijven vanaf 10 personen op ons secretariaat. Bel even 03/3120885 voor meer info. Iedereen welkom! Aangepast schoeisel dragen, zaklampen niet nodig!
lees verder »
En de centjes gingen naar .... Ties!
Vorig jaar namen wij met ons team tijdens onze kerstmarkt deel aan de WARMSTE WEEK - actie. Een van onze klassen, het 3de leerjaar met juf Ines deed toen mee aan de KETNET-koekenbak en schonk de opbrengst tijdens de Warmste Week aan Make-A-Wish. Tot grote blijdschap ontving onze school afgelopen week van deze organisatie bericht dat de centjes goed besteed werden aan Ties. Een kleine guitige jongen van 3 jaar die voor 1 dag brandweerman wilde zijn. Heel de omkadering hiervoor werd mogelijk gemaakt met de gift van onze school! WARM toch?

Onze klasjes

• Nieuwe logo GBS De Horizon
  • Graafwerken zorgklas
  • Speelplaatsplezier!
  • Het kleutergedeelte.
  • De lagere school in beeld.
  • Een team waar je GELUKkig van wordt.
  • Recente foto's

• Dieren in ons klasje (K1)
    • Schrijfdans: Vliegen ..... (K2 met juf Chris)
    • Strapdag (K1)