Recente nieuwtjes:

SKI - avonturen bij 6.
Onze 6 de klassers zijn goed aangekomen voor een weekje skieën en dolle pret. De eerste foto's zijn er! U kan ze hier bekijken bij: Foto's > 6de leerjaar>Zes op skiklassen. Tegelijkertijd zijn dezelfde foto's EN daar ook leuke filmpjes, te zien op onze facebook pagina . Geniet rustig mee!
Woef woef, Kennen jullie mij?
Dat een klein schattig hondje, Billy genoemd, heel wat kan doen in een klasgroep kan je horen en zien als je op onderstaande link klikt:
ZILVER!
Een zilveren medaille van de stichting VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde).: WOH! In de eerste plaats wil men op deze manier een VSV-school  bedanken en een steuntje in de rug geven. ONZE school die steeds deelneemt aan VSV-initiatieven en daardoor kiest voor een praktijkgerichte aanpak van verkeerslessen welke betere resultaten oplevert dan louter theorielessen in de klas, heeft dus deze medaille verdiend!!! Enkele voorbeelden: Stap- en fietsexamen, Helm op-Fluo-top-actie in de winterperiode en De Grote Verkeerstoets, ... . En we zoeken steeds verder wat we nog kunnen verbeteren en waar we nog kunnen bijsturen aangaande de verkeersveiligheid van al onze kinderen en hun begeleidend schoolteam!

Onze klasjes

• Groeiklasje
  • Eerste kleuterklas
  • Tweede kleuterklas
  • Derde kleuterklas
  • Eerste leerjaar
  • Tweede leerjaar
  • Derde leerjaar
  • Vierde leerjaar
  • Vijfde leerjaar
  • Zesde leerjaar
  • Recente foto's

• K2 beleeft Betti Spaghetti !
    • K2 beleeft de dagrituelen !
    • SKI: vrijdag