Recente nieuwtjes:

ZILVER!
Een zilveren medaille van de stichting VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde).: WOH! In de eerste plaats wil men op deze manier een VSV-school  bedanken en een steuntje in de rug geven. ONZE school die steeds deelneemt aan VSV-initiatieven en daardoor kiest voor een praktijkgerichte aanpak van verkeerslessen welke betere resultaten oplevert dan louter theorielessen in de klas, heeft dus deze medaille verdiend!!! Enkele voorbeelden: Stap- en fietsexamen, Helm op-Fluo-top-actie in de winterperiode en De Grote Verkeerstoets, ... . En we zoeken steeds verder wat we nog kunnen verbeteren en waar we nog kunnen bijsturen aangaande de verkeersveiligheid van al onze kinderen en hun begeleidend schoolteam!
Oeps! De kleren van de Sint ... ???
Afgelopen zaterdag kwam Sinterklaas weer met zijn stoet door Westmalle voor zijn jaarlijks bezoek.Hij vond het hier zo gezellig dat hij graag nog wat langer wilde blijven. Van de burgemeester mocht hij daarom tot dinsdag logeren in de oude pastorie. Maandagavond heeft Waspiet alle kleren van de Sint nog even fris gewassen. Voor hij ging slapen heeft hij ze te drogen gehangen op de waslijn buiten in de tuin.  MAAAAAAAR, wat een pech! 's Nachts heeft het zo hard gewaaid dat alle kleren van de waslijn zijn gewaaid en nu is Sinterklaas in zijn pyjama moeten vertrekken. Gelukkig kon hij rekenen op de kinderen van De Horizon. Die zijn in de tuin gaan zoeken tot ze alle kleren hadden gevonden. De Zwarte Pieten kunnen ze DEZE nacht komen ophalen in alle klasjes! Gelukkig kent dit verhaal een goede afloop!
lees verder »
Pedagogische studiedagen dit schooljaar.
Om tijdig te kunnen inplannen geven we hier nog even de juiste dagen mee waarop er voor ons leerkrachtenteam pedagogische studiedagen zijn (eentje is er aangepast!) WOENSDAG 28/11 & WOENSDAG 13/02.De kinderen hebben dan vrij.
lees verder »

Onze klasjes

• Groeiklas
  • 1ste kleuterklas
  • 2de kleuterklas
  • 3de kleuterklas
  • 1ste leerjaar
  • 2de leerjaar
  • 3de leerjaar
  • 4de leerjaar
  • 5de leerjaar
  • 6de leerjaar
  • Recente foto's

• GK - De Sint is geweest!
    • K2 had Sint op bezoek !
    • K2 voelt zich Sint en Piet