Recente nieuwtjes:

Grootouderfeeeeeeest!!!!!
Welkom aan alle opa's, oma's, moeke's, voke's, bonnie's, mamie's, bonneke's, bompie's, veva's, ... kortom iedereen die tot de groep ' grootouders' behoort van de kindjes van onze kleuterschool is warm welkom op woensdag 23 oktober om 9u30 in de sporthal Berckhoven. Na het optreden is er nog een gezellig babbeltje bij een tasje koffie of thee met iets lekkers erbij in de refter van onze lagere school.
lees verder »
Gesloten voor onze kinderen.
Woensdag 16 oktober is het voor ons schoolteam pedagogische studiedag. Onze kinderen hebben dan een dagje geen school.
Week van het bos.
Bij onze kleuters zullen er deze week wel wat 'vuile' kleren zijn. Zij mogen immers extra in het bos om te ontdekken, spelen, dingen gaan zoeken, verzamelen én te gaan ravotten. Zoooo leuk!!!

Onze klasjes

• Groeiklasje