Jaarthema 2021-2022

'Jaarthema' behelst gedeeltelijk een luik dat we met de kinderen doorheen het ganse schooljaar beleven. We kiezen een bepaald item dat we op verschillende manieren aan bod laten komen en beleven in verschillende leergebieden. Allerhande activiteiten en sfeermomenten staan dan in het teken hiervan.

Een ander luik is het delen hiervan met jullie: ouders, familie, kennissen en vrienden van onze kinderen maar ook van ons leerkrachtenteam. We geven ons jaarthema 'zichtbaarheid' op ons jaarlijks grootouderfeest bij de kleuters maar zeker ook op het schoolfeest dat we plannen in het derde trimester van elk schooljaar.

Ondertussen speelt corona hierin een sterke rol omdat we daardoor dit schools gebeuren slechts enkel binnen de schoolmuren mogen beleven zonder publiek. Eerder maakten we al eens een film van dit ganse feestelijk gebeuren die we op een originele manier bij jullie in de huiskamer brachten. Hoe dit sinds corona elk jaar opnieuw zal verlopen is voor ons een even bijzonder vraagteken als voor jullie. 'Fingers crossed' dat we ons 'feest' op een of andere manier kunnen en mogen delen.