Oudercomité Hoger Op

Het oudercomité bestaat enkel uit ouders waarvan de kinderen naar onze school gaan. Zij behartigen de belangen van de ouders en kinderen binnen onze school. Zij organiseren verschillende activiteiten zoals het sinterklaasfeest, grootouderfeest, frietjesdag, enzovoort.

Het is hun bedoeling om samen met de ouders, kinderen en leerkrachten van de school een (h)echte school te vormen waarin iedereen zich thuis kan voelen.

We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze werkgroep. Iedereen is van harte welkom, hoe klein je bijdrage ook mag zijn. Het spreekwoord 'vele handen maken licht werk' komt hier zeker tot zijn recht. Met dit oudercomité kunnen en willen we bouwen aan een toekomst voor onze school.

Meer info

Zin om mee te bouwen aan een toekomst voor onze school? Stuur een e-mail naar directie@gbsmalle.be