Inschrijvingen

Algemene inschrijvingen

Voor het schooljaar 2022-2023 kan je jouw kind inschrijven op onze school:

• op schooldagen tussen 8.30 en 15.20 uur, enkel na afspraak via 03 312 08 85 of secretariaat@gbsmalle.be
  • op werkdagen van 1 tot en met 8 juli en van 16 tot en met 31 augustus tussen 10 en 12 uur. Ook steeds best een afspraak maken.

Voor het schooljaar 2022 - 2023 starten de inschrijvingen op 1 september 2021.

Inschrijvingen jongste kleuters

Je kan je kleuter inschrijven voor de leeftijd van twee jaar en zes maanden. Als ze jonger zijn dan drie jaar mogen ze pas een eerste keer naar school komen op één van de wettelijk opgelegde instapdata. Onze school biedt ook kijkuurtjes en speeluurtjes op verschillende data.

Een overzicht van de instapdata en de kijk- en speeluurtjes vind je hier.

Hier kan je de geboortedatum van je kleuter ingeven en zijn of haar officiële instapdatum ontdekken.

Procedure

De inschrijving gebeurt aan de hand van een officieel document, zoals een isi+-kaartje, een kids-ID of een bewijs van identiteit van het kind. Ook de ouders brengen een identiteitsbewijs mee.

Werkwijze

• De ouders ondertekenen een schriftelijke verklaring waarin ze bevestigen dat hun kind niet in een andere school is ingeschreven.
  • De ouders ontvangen bij inschrijving:
    • een infobrochure
    • het schoolreglement en het pedagogisch project
    • keuzeformulier godsdienst of zedenleer
  • Beide ouders moeten akkoord gaan met de inschrijving